Är du junior byggingenjör med ambition att bli projektledare?

2018-03-06
Företag: Academic Work
Placering: Göteborg
Område: Bygg och anläggning

Är du nyexaminerad ingenjör alternativt i början av din karriär? Drivs du av en bred roll och varierande arbetsuppgifter med möjlighet att ta egna initiativ och axla stort ansvar? Då kanske det är dig vi söker till rollen som projektingenjör? På Skandinavsika Glassystem får du möjligheten att, tillsammans med projektledaren, ta stort ansvar och driva projekt från start till slut. Vi söker dig som har talang för koordinering och har ambitioner att på sikt växa in i rollen som projektledare. Sök redan idag till denna unika chans!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Skandinaviska Glassystems räkning en projektingenjör. Företaget är Skandinaviens ledande organisation inom fasadentreprenader. Från kontoret i Göteborg drivs verksamheten med administration, projektledning, projektering och försäljning. Utöver kontors- och verkstadspersonal har de även ambulerande montageledare och montörer och är idag ungefär 120 anställda. Verksamheten har under de senaste åren byggt en stabil plattform av prestigefyllda projekt, nya system och tagit en stark marknadsposition i Skandinavien.

Uppdraget är en del av vår personaluthyrning vilket innebär att du kommer att vara anställd av Academic Work men arbeta som konsult hos Skandinaviska Glassystem. Skandinaviska Glassystems intention är att du på sikt ska kunna bli anställd direkt hos dem, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och Skandinaviska Glassystems önskemål är att alla samtal och mail kring tjänsten går till Academic Work

ARBETSUPPGIFTER

Som projektingenjör kommer du att ha en bred roll med varierande arbetsuppgifter och mycket ansvar. Tjänsten som projektingenjör ger dig en unik start på karriären och möjlighet att utvecklas till en nyckelperson i en rikstäckande organisation där du på sikt har möjlighet att växa in i en roll som projektledare.

Tillsammans med ett skräddarsytt utvecklingsprogram och löpande coachning får du bästa möjliga stöd för att snabbt ta dig an rollen och utvecklas. Då Skandinaviska Glassystem arbetar både nationellt och internationellt kommer vissa projekt sträcka sig över Sveriges gränser vilket innebär att du kommer skapa både interna och externa relationer och få en unik inblick i Skandinaviska Glassystems arbete.

Du kommer till exempel att:

* Vara delaktig i projektets alla faser genom att koordinera och samordna kring planering, inköp, kontraktskrivningar och annan dokumentation
* Biträda projektledaren med projektuppföljning avseende teknik, tid, kostnad, kvalitet och miljö.
* Ta fram kreativa förslag till produktutveckling

Vi söker dig som är kommunikativ och trivs i en bred och varierande roll. Skandinaviska Glassystem värdesätter högt och driv och ambition och för rätt person finns goda utvecklingsmöjligheter inom organisationen.

VI SÖKER DIG SOM

* Har en byggingenjörsexamen, alternativt maskiningenjörsexamen med stort intresse för byggindustrin
* Obehindrade kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift
* Har mycket god datorvana och kunskaper i Office-paketet

Skandinaviska Glassystem arbetar med både nationella och internationella projekt vilket innebär att resor i tjänsten kan förekomma.

Som person har du ett stort driv och vilja att snabbt axla eget ansvar med en orädd attityd gentemot nya arbetsuppgifter. Som person är du beredd att anta en personlig utmaning och utvecklas tillsammans med organisationen. Vidare är du en engagerad lagspelare som skapar förtroende och är skicklig på att föra tydlig dialog samtidigt som du inte är rädd att hugga i där det behövs. Du har en positiv inställning och ser möjligheter istället för problem. Vidare behöver du vara självgående, ordningsam och proaktiv.

DEDIKERAD KONSULTCHEF

I din roll som konsult via Academic Work kommer jag säkerställa att du får de bästa förutsättningarna som möjligt inför och under ditt uppdrag. Vi kommer tillsammans, utifrån ditt behov, ha kontinuerliga uppföljningar och möten för att se till så att du trivs och är fullständigt nöjd. Du kan se mig som din karriärspartner och ett bollplank om du skulle behöva information, tips eller coachning.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Omgående
* Omfattning: Heltid
* Placering: Göteborg, Eriksberg
* Lön: Timbaserad månadslön
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på gbg03@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar, hör gärna av dig där!

Academic Work är Home of the Young Professionals. Vi vänder oss till dig som är akademiker och fortfarande studerar på högskola/universitet, är nyutexaminerad eller har några års arbetslivserfarenhet.

* Vårt erbjudande till dig som heltidskonsult hos Academic Work inkluderar utöver kollektivavtalsenliga villkor och dedikerad konsultchef också rabatter och erbjudanden genom vår konsultportal. Läs mer om vårt erbjudande här

SKYDD FÖR DIN PERSONLIGA INTEGRITET
När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Skandinaviska GlassystemAnnons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR