Är du ingenjörsstudent & vill säkra första arbetet efter examen?

2018-01-08
Företag: Academic Work
Placering: Norrköping
Område: Bygg och anläggning

Studerar du till byggnadsingenjör med betong inriktning? Vill du dryga ut studentkassan sista terminen innan examen? Peikko söker nu en student som är i slutet av sin utbildning och som efter avlutad examen vill fortsätta arbeta kvar i samma roll men på heltid. Ta chansen att utvecklas tillsammans med Peikko under studietiden och avancera inom företaget efter avslutade studier. Ta chans till denna möjlighet och skicka in din ansökan redan idag, vi jobbar med löpande urval!

OM TJÄNSTEN

Academic Work söker för Peikkos räkning en karriärdriven ingenjör till Norrköping. Sedan starten år 1965 har Peikko vuxit och har idag mer än 1 500 medarbetare placerade runt om i hela världen. För rätt person finns stora internationella utvecklingsmöjligheter. Peikko satsar stort på sina medarbetare i form av interna utbildningar och kompetensutveckling. Peikko erbjuder dig stimulerande uppdrag i varierande miljöer och tillsammans med grymma kollegor möjlighet till utveckling.

Detta är ett konsultuppdrag. Du kommer vara anställd av Academic Work och arbeta som konsult hos Peikko. Uppdraget kommer till en början vara på deltid och gå över till heltid efter avslutad examen. Det finns goda möjligheter att bli förlängd på uppdraget, förutsatt att alla parter är nöjda med samarbetet.

ARBETSUPPGIFTER

Du kommer till en början att arbeta ca 8-10 h/v vid sidan av dina studier och introduceras in i rollen. Du kommer få en gedigen introduktion och upplärning av den nuvarande konstruktören. Du kommer att börja arbeta i en BackOffice liknande miljö och supporta med tekniska analysera, underlag till offerter och ritningar. Du kommer även att utföra tekniska beräkningar. I rollen förväntas du ha en säljanderoll. Efter avlutad examen kommer du ta börja arbeta på heltid och beräknas kunna va på plats från och med augusti månad 2018. h

Du kommer till exempel att:

* Arbeta med verksamhetens interna system
* Medfölja på kundbesök
* Agera support gentemot övriga avdelningar

Tjänsten passar dig som karriärdriven och är i slutet av studierna, som vill få meriterande erfarenhet och möjlighet att avancera inom ett väletablerat företag. För rätt person finns möjligheten att bygga på med arbetsuppgifter vartefter din kunskap ökar.

VI SÖKER DIG SOM

Vi söker dig som

* Studerar till byggingenjör med inriktning mot betong och är i slutet av studierna
* God datorvana
* Har körkort
* En god kommunikativ förmåga och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, då det krävs för tjänsten

Det är meriterande om du

* Har kunskap i övrigt europeiskt språk

Som person arbetar du bra med andra människor, agerar lyhört och uppmärksamt för andras synpunkter, kompetens och prestationer, detta för att utveckla relationer. Du tar självständigt ansvar för egna arbetsuppgifter i såväl framgång som motgång. Vidare ansvar du för det gemensamma resultatet och gör det som behöver göras för att organisationen ska uppnå sina mål. Likaså har du förmåga att arbeta hårt och lägga ner tid, energi och engagemang på ditt arbete.

ÖVRIG INFORMATION

* Start: Februari 2018
* Omfattning: 8-10 tim/veckan vid behov
* Placering: Norrköping
* Den här rekryteringsprocessen hanteras av Academic Work och alla samtal och mail kring tjänsten går till
Academic Work
* Sök tjänsten genom att klicka på Ansök nedan. Vi går igenom urvalet löpande och annonsen kan stängas ner innan tjänsten är tillsatt om vi gått över till urvals och intervjufasen.
* Vi tar inte emot ansökningar via mail men har du specifika frågor kring tjänsten besvaras dessa på lin04@academicwork.se under kontorstid. Skriv annonstiteln i rubriken och kopiera gärna in länken till annonsen i ditt mail. För generella funderingar kring din ansökan/vår rekryteringsprocess finns vi ofta tillgängliga i chatten här på webben under vardagar så hör gärna av dig där!

SKYDD FÖR DEN PERSONLIGA INTEGRITETEN

När du skickar in din ansökan till Academic Work godkänner och samtycker du till att Academic Work behandlar dina personuppgifter enligt Personuppgiftslagen. Läs mer under vår PuL-sida.

OM OSS

Academic Work är Home of the young professionals. Det betyder att de flesta av våra jobb är relevanta för dig som studerar på högskola/universitet eller för dig som är klar med dina studier och är i början av din karriär. Hos oss kan du arbeta som konsult på uppdrag hos någon av våra kunder, bli anställd direkt hos ett kundföretag via vår rekryteringsverksamhet eller börja jobba internt på något av våra Academic Work kontor. Läs mer på www.academicwork.se.

* Som deltidskonsult på Academic Work blir du en del av vårt konsultnätverk och har för varje uppdrag en ansvarig konsultchef som finns tillgänglig under hela din anställningsperiod. Konsultchefens uppgift är att säkerställa att du trivs på din arbetsplats men också att du utvecklas och vi arbetar aktivt för att kunna hjälpa dig vidare mot spännande tjänster såväl under din studietid som efter din examen.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Peikko är ett familjärt företag grundat år 1965 i Lahti, Finland. Peikko tillverkar och levererar stålprodukter till byggindustrin. Företaget har dotterbolag över hela världen och koncernens totala omsättning är cirka 173 miljoner EUR! Peikko erbjuder innovativa lösningar för en snabbare, enklare och mer pålitlig byggprocess!Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR