Affärsutvecklare till Skanska Nya Hem, Stockholm

2017-06-16
Företag: Skanska
Placering: Stockholm
Område: Bygg och anläggning

Referensnummer: 54600001V

Affärsutvecklare till Skanska Nya Hem

Skanska Nya Hem utvecklar och säljer bostäder i bostadsrätt och äganderätt. Vi har ambitionen att vara den ledande inom utvecklingen av hållbara och levande bostadsområden, genom att vara delaktiga i hela byggprocessen från idé till byggande. Vi vill ha de nöjdaste kunderna och stoltaste medarbetarna. I Stockholm är vi ett tight och engagerat team på ca 60 personer som driver en lönsam verksamhet och som skapar attraktiva hem till våra kunder. Skanska Nya Hem i Stockholm omsätter årligen ca 2 miljarder.

Affärsutvecklare

Vi strävar mot en stabil tillväxt över tid och söker nu en erfaren affärsutvecklare med mångårig erfarenhet inom bostads- och fastighetsutveckling.

Där andra ser en parkeringsplats ser du ett nytt bostadsområde

Som Affärsutvecklare på Skanska Nya Hem i Stockholm förväntas du arbeta självständigt med att identifiera affärsmöjligheter och förvärva mark (byggrätter) för att vi på lång sikt ska kunna nå våra mål. Du kommer att vara ansvarig för att knyta och vidmakthålla ditt egna nätverk med kommunrepresentanter och fastighetsägare för att i samarbete med dessa initiera nya bostadsprojekt. Det innebär att du kommer vara aktiv i idé- och förvärvsskedet samt vara delaktig i programskedet. Du kommer att rapportera till Affärsutvecklingschefen i Stockholm.

Med din sociala kompetens bidrar du till vår framgång

För att bli framgångsrik i den här rollen behöver du bred och dokumenterad erfarenhet av projekt- och affärsutveckling i Stockholmsområdet. Du har ett stort nätverk av såväl kommunala som privata aktörer inom bostads- och fastighetsutveckling. Du har högskoleutbildning som civilingenjör, ekonom, lantmätare eller motsvarande och har goda kunskaper inom fastighetsekonomi, fastighetsjuridik och samhällsplanering.

Det är också viktigt att du är en god förhandlare med erfarenhet av fastighetstransaktioner. Som person har du lätt för att skapa och bibehålla relationer. Du är engagerad och kreativ och har lätt för att komma på nya idéer och se affärsmöjligheter. Du är nyfiken på Skanska och tycker att det skulle vara spännande att skapa projekt tillsammans med andra delar av Skanska för att nyttja bolagets fulla potential.

Ansökan redan idag – urvalet sker löpande!

Du är välkommen med din ansökan innehållande CV och personligt brev. Sista ansökningsdag är 20/8.

Vid frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Peter Skott, Affärsutvecklingschef, på 010-448 75 03.

Har du frågor kring rekryteringsprocessen är du välkommen att kontakta Kenneth Rud, Rekryteringsspecialist på 010-448 77 44

Välkommen med din ansökan!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet.

Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.

Jobb Affärsutveckling/Verksamhetsutveckling
Plats SE-Stockholm
Organisation SKANSKA SVERIGE AB.
Arbetstid
Anställningsstatus Tillsvidare

Kontaktinformation
Se annons
Sista ansökningsdag: 2017-aug-20, 23.59.00Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR