Affärsområdeschef Försäljning Sydväst

2017-12-21
Företag: Skanska
Placering: Lund
Område: Bygg och anläggningSkanska Industrial Solutions erbjuder helhetslösningar inom asfalt, bergmaterial, betong, infraservice och rental.
Vi är ett helägt dotterbolag inom Skanska Sverige AB.

Vår verksamhet inom Infraservice utför i huvudsak drift och underhåll av Sveriges vägnät, men även bro- och belysningsunderhåll, trafikanordningar, yttre fastighetsskötsel samt mindre mark- och anläggningsarbeten. Vi är ca 100 medarbetare över hela landet.

Till försäljningsverksamheten söker vi nu en

Relationsskapande & kommunikativ affärsområdeschef!

Ta chansen att bli en del av ett affärsteam som drivs av stor kreativitet och med fokus på möjligheter. Vi erbjuder en verksamhet där medarbetarna rankar sig högt med rätt förutsättningar och högt engagemang.

Vi behöver dig som vill bygga och underhålla relationer. Det blir ditt huvudansvar att ha koll på vilka affärsmöjligheter som är på gång inom södra och västra Sverige. Du ger också input och är en viktig resurs i strategiarbetet för regionen. Du bedömer vilka anbud och projekt som är lyckosamma för oss och både planering, kalkylering och kompetensåterföring sker i nära samarbete med produktionen. Du kommer även jobba med projekt inom partnering och samverkan.

Du ansvarar för att leda, planera, utveckla och coacha dina medarbetare, i dagsläget tre personer. Kommunikation, samarbete, struktur och värderingsstyrt ledarskap tillhör dina styrkor.

Du är en ledare som vill bidra till 100 % arbetsglädje!

Tjänstens placering är flexibel men fördel finns att vara kopplad till geografierna Kristianstad, Lund, Jönköping, Mariestad eller Skövde.

Du har

Du har relevant utbildning eller motsvarande arbetslivserfarenhet
Ett utvecklat intresse för siffror och ekonomi
Kunskap om entreprenadjuridik och AMA
Bra IT-kunskaper samt erfarenhet av Office-programmen
Intresse för digitalisering och förenkling av arbetssätt
B-körkort, vilket är ett krav i tjänsten

Du kanske har erfarenhet från drift och underhåll, anläggning eller annan verksamhet inom bygg- och industribranschen. Eller en helt annan bransch som kan berika vår verksamhet och ge oss nya insikter.

Vi behöver din ansökan senast 1 februari 2018!

Du ansöker genom att registrera ditt CV och ett personligt brev på länken nedan. Har du frågor angående tjänsten får du gärna kontakta ansvarig chef Daniel Nilsson på 070-342 58 88.

Varmt välkommen till Skanska!

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR