Administratör med ekonomibakgrund Hus/Malmö Nya Sjukhus – Malmö

2018-03-08
Företag: Skanska
Placering: Malmö
Område: Bygg och anläggning

Administratör med ekonomibakgrund Hus/Malmö Nya Sjukhus – Malmö

Nu söker vi dig som vill arbeta med ekonomiuppföljning och administration i ett av Skånes största projekt!

Dina insatser är vikta för projektets framgång

Som administratör är har du en nyckelroll för att projektets ekonomi och administration skall flyta på smidigt. Du är en lokal hjälp till chefer när det gäller löpande ekonomiskt arbete som redovisning och bokföring. Exempelvis hanterat du omföringar, fördelningar och avstämningar. Du arbetar även med uppföljning av omkostnader så som datorer och utbildningar samt stöttning i ekonomiska frågor.

Som administratör är du även ett stöd till chef i hens administrativa arbete vid exempelvis informationsutskick, uppdatering av material, personalträffar och vid utbildningsinsatser. Att ta emot besökare, se till att posthanteringen fungerar och hjälpa till på kontoret med diverse uppgifter ingår även i en administratörs uppgifter.

Tjänsten är placerad på projektet som ligger i hjärtat av Malmö.

Du är en person som får saker att hända

Troligtvis är du gymnasieekonom eller har en KY-utbildning, men du kan likaväl ha tillskansat dig denna kunskap genom ett antal års erfarenhet av liknande positioner. Naturligtvis har du arbetat i ekonomisystem sedan tidigare och är duktig på Officepaketet där Excel är ett av dina huvudprogram.

För att lyckas i denna roll får du gärna vara en är person med hög detaljfokus som vet att när du lämnar ifrån dig uppgifter så är dessa kontrollerade och korrekta. Samtidigt är du smidig och har hög servicekänsla gentemot medarbetare och vår externa kund/beställare som vi har ett gott och nära samarbete med.

Ansök redan idag!

Vi ser fram emot din ansökan innehållande CV och ett personligt brev. Sista dag att ansöka är 23 mars.

Vid frågor rörande tjänsten är du välkommen att kontakta Emma Ganslandt, Regioncontroller, telefon 010-44 88 107 eller Amanda Glave, Projektdirektör på Nya sjukhusområdet i Malmö, telefon 010-44 88 180.

Våra värdeord är öppenhet, respekt och engagemang – hela vägen

På uppdrag av Region Skåne bygger nu Skanska Vårdbyggnaden på Nya Sjukhusområdet i Malmö (NSM). Vårdbyggnaden blir ett nytt och toppmodernt universitetssjukhus med uppgift att bedriva högspecialiserad sjukvård av högsta kvalitet. Projektet genomförs i samverkan mellan beställare, entreprenörer och konsulter. Samverkansparterna ska aktivt och öppet bidra med sina kompetenser och resurser för att säkerställa bästa möjliga utfall i förhållande till de ekonomiska förutsättningarna.

Skanska utvecklar och bygger infrastruktur, bostäder, kommersiella lokaler och projekt i offentligprivat samverkan. Just nu med tusentals projekt i Norden, Centraleuropa, UK och USA. Vi är stolta över att vara ett av världens största byggföretag. Vår framgång bygger på starka värderingar och att vi ska vara ledande inom hållbarhet. Vårt lag består idag av 54 000 duktiga, kunniga och passionerade medarbetare, varav 11 500 i Sverige. Precis som allt annat vi gör, utvecklar vi laget hållbart och långsiktigt. Vi vill hela tiden bli bättre, vi behöver hela tiden bli fler. Är du bra på det du gör? Välkommen att bygga ett bättre samhälle tillsammans med oss.Annons

Fasticon
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR