2016-10-04

Entreprenaddagen 2016 närmar sig!

Advokatfirman Pedersen och SBR Göteborg bjuder traditionsenligt in bygg- och fastighetsbranschen till årets Entreprenaddag. I år, 2016, så blir det 5-årsjubileum och det blir därför en alldeles extra god eftermiddagsfika på Ullevi.
Entreprenaddagen är en heldag med seminarier som vänder sig till Dig som är verksam inom, eller på något sätt kommer i kontakt med bygg- och fastighetsbranschen.
Janne Andersson och Martin Wiklundh flyger in från Stockholm och de har ordet mesta delen av tiden men traditionen kräver att någon med mer lokal dialekt avbryter, rättar och fyller i.

jan_ny martin_ny

Vi kan lova fördjupning, utbildning och förkovring inom entreprenadrätt, konsulträtt och offentlig upphandling är entreprenaddagen. Programmet är inte spikat ännu men det blir helt säkert några djupdykningar i våra vanligaste regelverk och några aktuella, prejudicerande rättsfall. Entreprenaddagen är förstås också ett perfekt tillfälle att träffa andra som är verksamma inom branschen och knyta kontakter under trevliga former. Entreprenad- och konsulträtt är ju som alla vet det roligaste man ägna sig åt tillsammans med branschkollegor.
– – – – –
Tid: 15 november kl 09.00
Plats: Ullevi i Göteborg.
Kostnad: 550 kr
– – – – –

Vi återkommer med ett komplett program, vägbeskrivning och övrig information inom kort, men vill på detta sätt ge dig chansen att sätta ett kryss i kalendern så du inte sitter olycklig och upptagen med annat när det drar ihop sig.

Vill du säkra en plats redan nu så skickar du ett mail till nils.wittgren@compaqnet.se  med ett glatt: Jag kommer!

Med vänlig hälsning

Styrelsen SBR Göteborg


FACEBOOK
GOOGLE
http://sbr.se/goteborg/nyheter/entreprenaddagen-2016-narmar-sig/">
TWITTER
LINKEDIN

Nyhetsarkiv

februari 2017
januari 2017
oktober 2016
Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR Göteborg