Sökordsoptimering

NYA KUNDER GOOGLAR!

En pedagogisk steg för steg kurs på 3,5 h som kommer få din hemsida i tipp-topp. Google är hyfsat öppna med hur deras algoritmer fungerar, nej det är inte ren magi och häxkonster. Det är inte ens särskilt svårt! Denna kurs kommer metodiskt att lära dig alla de knep och knåp som gör att din sida kommer synas i allt medialt brus. Skriv rätt saker på rätt ställen, luta dig tillbaka och låt kunderna komma till dig!

Inte övertygad? Googla ordet: sökoptimering, vem ligger överst?

Föreläsaren kommer ge dig en insikt i hur sökmotorerna fungerar och lär dig grunden i SEO- sökmotoroptimering. Vid kursens slut förstår du helheten och kan själv jobba strategiskt med optimeringen av din webbplats så att du får nya kunder, ökade intäkter och ökad synlighet! More bang for the bucks!

Du lär dig ett antal enkla steg (och några avancerade) som tillsammans med ett strategiskt tänk över hur du bör arbeta både kort och långsiktigt kommer leda till att din sajt äntligen kommer hittas av en ny potentiell kund. Syns du inte på Google så finns du inte för en mycket stor del av dina potentiella kunder.

Innehåll:

  • Hur fungerar sökmotorerna tex Google och Bing
  • Att tänka SEO – sökmotoroptimering
  • Hur väljer du rätt sökord, varför är det så viktigt
  • Viktiga parametrar som Google använder för att ranka sajter
  • Fördelar med intern länkning och val av länktext
  • Bildoptimering
  • Strategi, långsiktighet, tips, idéer och förslag!

Deltagarprofil:
Kursen håller en bas/medel nivå och riktar sig till dig som vill öka sökbarheten av ert företag/produkt eller tjänst. Kursen är även bra för dig som lämnat över allt till en Webbyrå men ändå vill kunna göra egna förändringar utan att behöva debiteras.

Du behöver ingen förkunskap i sökmotoroptimering, men du bör vara väl insatt i företagets marknadsstrategi och vara den som är administratör för webbplatsen eller den på ert företag som har den övergripande kontakten med er webbyrå.

Kursen arrangeras i samarbete med Nischad utbildning

Pris: 1800 kr ( SBR-medlem 1600 kr )
Föreläsare: Anna Åxman

Inga nya datum inplanerade för våren

Föreläsare:
SEO-konsult Anna Åxman är en passionerad sökmotorkonsult och är idag rådgivare åt en mängd företag inom en rad olika branscher i hela Sverige. Hon är ledande i på flera områden inom sökmotors optimering och har med sig en lång rad av uppskattade föredrag, kurser och konsultuppdrag. Full fart och resultat är en vanlig recension.

Vill du veta mer?

Tveka inte att kontakta oss:

Linn Bessner – 08-462 17 93
linn.bessner@sbr.se

Alex Cohen – 08-462 17 94
alex.cohen@sbr.se

Telefonväxel: 08-462 17 90
info@sbr.se

Webbdesign: Pigment Webbyrå Stockholm
SBR