Rapport från KA-symposium den 15-16 februari

Den 15-16 februari har vi haft ett KA-symposium med 21 deltagare.

Dagen började med att Mats Löfgren, ordförande i KA-gruppen, hälsade välkomna och berättade om dagen. Därefter talade Linn Bessner, Utbildningsansvarig SBR, om vad som är på g i SBR framöver samt om medlemssystemet.

Därefter var det dags för Ingvar Edsö att tala om uppdateringar i lagar regler och förordningar, efter lunch talade han om KA-nyheter.

På eftermiddagen hade vi en gästföreläsare på plats, nämligen Said Elmi Byggnadsinspektör Sthlm Stad. Said talade om KA-rollen/Byggherren/Kommunen. Dagen avslutades med att Mats talade om KA-rollen.

Dag 2 ägnades åt grupparbeten gällande KA-rollen/Byggherren/Kommunen, vilket redovisades på eftermiddagen. Sen eftermiddag var det 12 personer som skrev tentamen för att förlänga sina KA-certifikat.

Nästa KA-symposium är den 4-5 april, läs mer här.

Mats Löfgren
Mats Löfgren
Said Elmi
Said Elmi
Utdelning av varselvästar med SBR-logga
Utdelning av varselvästar med SBR-logga

 

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.