Ordförandekonferensen

Den 17-18 november hade vi en träff för samtliga ordföranden i SBRs lokalavdelningar, expertgrupper samt förbundsstyrelsens ledamöter. Totalt var vi 27 deltagare som hade fullspäckat schema från fredag lunch till lunch på lördagen. 

Dag 1
Förbundsordföranden Michael Maddison hälsade alla deltagare välkomna.
Därefter tog SBRs VD över och redogjorde vad som hänt och vad som är på gång i verksamheten.
Efter pausen informerade ordföranden från resp. expertgrupp om nuläge och planerna framöver. Innan middagen var det dags för gruppdiskussioner kring utmaningar, aktiviteter och utvecklingsmöjligheter. Dagen avslutades med gemensam middag.

Dag 2
Andra dagen inleddes med en föreläsning om ideellt engagemang med föreläsare från Ledarinstitutet. Föreläsningen handlade om hur det ideella engagemanget har utvecklats över tid och hur det ser ut nu. Efter föreläsningen var det dags för fria diskussioner samt genomförande av en SWOT-analys vilket var mycket intressant. Därefter avrundade vi och avslutade med gemensam lunch.

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.