ÖB-symposium 12-13 maj

På symposiet denna gång har vi under dag 1 haft betoning på gästföreläsare och dag 2 på grupparbeten samt rättsfall. Dag 1 började med en introduktion och därefter var Mikael Philipsson, från Philipsson & Partner, på plats för att tala om våra nya försäkringslösningar.

Därefter tog Östen Edén över talarstolen för att berätta om säker vatten och nya riktlinjer som gäller. Peter Bratt från LF var nästa person ut och han talade om våtrumsskador. Samtliga gästföreläsare fick många frågor från intresserade och engagerade deltagare vilket var mycket uppskattat.

Eftermiddagen dag 1 ägnades åt grupparbeten för riskanalyser och utlåtanden.

Dag 2 inleddes med fortsatta grupparbeten innan det var dags för Ragnhild Sjörén att gå igenom rättsfall. För detta symposium fokuserade hon på två stycken fall, där det ena handlade om läckage i taket och det andra om utökad undersökningsplikt.

Bilder från symposiet:

Mikael PH ÖB maj Östen öb maj 2 Åhörare ÖB maj Peter Bratt ÖB maj

Jan Ullberg samt deltagare

Aktuellt

Nyheter

Dalux för byggprojektledare

SBRs expertgrupp för Byggprojektledning bjuder in till en kostnadsfri digital föreläsning för dig som är projektledare inom bygg och fastighet. Anmälan görs här.  Dalux är

Läs mer »

Nytt poddavsnitt släppt!

De allra flesta småhus i Sverige besiktigas i samband med överlåtelse. Köpare har en lagstadgad undersökningsplikt och säljare enligt rättspraxis en viss upplysningsplikt. Mäklaren ska

Läs mer »

Kalender

Inget evenemang hittades!
Visa fler

Bli medlem i SBR!

Som medlem i SBR får du bla. tillgång till:

Annons

SBR:s webbplats använder cookies.